UTSLÅTT: Robert Hedin måtte bare innse at laget hans ikke nådde opp mot en av EM-favorittene i kveld. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
UTSLÅTT: Robert Hedin måtte bare innse at laget hans ikke nådde opp mot en av EM-favorittene i kveld. Foto: Gorm Kallestad, ScanpixVis mer

- Vi var sjanseløse

Håndballgutta er ute av EM. Hedin forstår at Slovenia gjorde som de gjorde.


(Dagbladet): Kroatia - Norge 26-20.

Norge ble slått med seks mål av Kroatia i den siste kampen i gruppespillet i håndball-EM i Serbia.

Norge endte dermed på to poeng, og blir sist i gruppa på grunn av dårligst målforskjell i de interne oppgjørene mellom Norge, Slovenia og Island som alle fikk to poeng.

Norge sleit først og fremst offensivt mot sterke kroater. Strålende keeperspill i første omgang av Ole Erevik holdt et syltynt håp levende, men det ble egentlig aldri spennende.

- Sjanseløse Kroatia kontrollerte inn til seksmålsseier.

- Vi kjemper alle sammen det vi kan. Vi spiller mot et bedre lag i dag, rett og slett, og er sjanseløse, sier Erevik til TV 2.

Han får støtte av landslagstrener Robert Hedin:

- Vi er sjanseløse, vi har ingenting å stille opp med. Det viser seg at de er betydelig bedre.

Forstår Slovenia Han mener Norge har gjort to gode kamper tidligere i mesterskapet, og at det ikke var så mye å gjøre med Kroatia, som er blant EM-favorittene.

- Vi har hatt to fantastisk gode kamper, og den siste er ikke noe å snakke om, der er vi sjanseløse, sier Hedin til T 2.

Det ble mange sterke reaksjoner fra norsk hold mot Slovenia, da de lot være å vinne med mer enn to mål mot Island tidligere i kveld.

- Vi visste at de skulle kontrollere det hvis de forstår det. Det er kanskje ikke så pent, men jeg forstår at de gjør det, sier Robert Hedin.