- Vi var veldig heldige

van Gaal med klar tale etter seieren mot Southampton.

SCORET TO: Robin van Persie var den store beholdningen for Manchester United i 2-1-seieren over Southampton. REUTERS/Andrew Winning
SCORET TO: Robin van Persie var den store beholdningen for Manchester United i 2-1-seieren over Southampton. REUTERS/Andrew Winning Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Southampton - Manchester United 1-2

(Dagbladet): - Jeg synes ikke vi spilte vår beste fotball i dag. Vi var litt slurvete til tider, men alle gjorde sitt beste og til slutt vippet vi kampen i vårt favør. Det er vår femte strake seier, så vi er på vei framover, sier van Persie i et intervju vist på TV 2 etter sine to scoringer mot Southampton.

- Hvordan er formen din?

- Jeg følte meg bra. Det blir bare enklere og enklere å spille 90 minutter for meg også. Jeg kan holde på til siste minutt, og det er sånn du vil ha det. Da kommer assistene og målene og til slutt seirene. Jeg må bare holde det oppe og spille mer, sier van Persie fornøyd.

- Vi var heldige United-trener van Gaal var også fornøyd med resultatet, men heller ikke han var tilfreds med prestasjonen.

- Vi mistet ballen for enkelt i første omgang, synes jeg. Vi hadde ikke et posisjonsspill. Vi trenger selvtillit når vi har ballen, noe vi ikke har. I 2. omgang gjorde var det bedre, men jeg synes Southampton var det beste laget. Vi var heldige.

- Er det van Persie som ble avgjørende?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer