Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi var veldig nære i fjor

Arsène Wenger mener det er lagets skjebne å vinne Premier League.

HAR TROEN: Arsène Wenger har ikke mistet håpet om tittelen etter kollapsen i fjor. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
HAR TROEN: Arsène Wenger har ikke mistet håpet om tittelen etter kollapsen i fjor. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De fleste Arsenal-fans rundt om i verden biter nok negler før seriestart med tanke på alle overgangsryktene som har vært i media den siste tiden. Både Samir Nasri og Cesc Fabregas har lenge vært linket bort, og med unntak av kjøpet av Gervinho har Arsène Wenger vært rolig på overgangsmarkedet.

Det hindrer ikke den franske treneren i å bruke store ord om laget han leder. Han mener at det ligger i skjebnen at Arsenal snart vinner Premier League etter at de var, etter hans syn, veldig nærme i fjor.

- Ok, så vi misset på sjansen vi hadde til å vinne serien i fjor, men jeg tror vi kan komme sterkere tilbake i år fordi vi har et ungt lag som bare kan bli bedre, sier Wenger til Daily Mail.

- Det krever styrken og karakteren som vinnere har. Det er dette vi vil vise, sier Wenger.

Tøffeste delen i min karriere Arsenal gikk som kjent på en skikkelig smell under den siste halvdelen av sesongen. Laget tapte ligacup-finalen før de ble slått ut av Barcelona i Champions League. Deretter endte de rødhvite på en skuffende fjerdeplass i serien etter en god innledning på sesongen.

- Den siste delen var den tøffeste i min karriere. Følelsesmessig var det veldig tøft fordi du kunne se at laget var langt nede de siste tre-fire ukene, sier Wenger.

Tiden vil vise om laget klarer å holde på sin kaptein og talisman Cesc Fabregas. Men inntil videre vil usikkerheten stadig bre seg blant Arsenal-fansen.