- Vi venter desperat på å få Luis tilbake på banen

Messi hyller Suárez før El Clásico.

SUPERTRIO: Barcelona kan stille med Neymar (fra venstre), Luis Suarez og Lionel Messi på topp mot Real Madrid i morgen kveld. Foto: REUTERS/Albert Gea / NTB SCANPIX
SUPERTRIO: Barcelona kan stille med Neymar (fra venstre), Luis Suarez og Lionel Messi på topp mot Real Madrid i morgen kveld. Foto: REUTERS/Albert Gea / NTB SCANPIXVis mer

Lionel Messi gleder seg til å få Luis Suárez i gang. Lørdag kan spissrebellen få sin etterlengtede Barcelona-debut i sesongens første El Clásico.

Prestisjeduellen mellom Barcelona og Real Madrid skaper alltid store overskrifter og mye begeistring, men lørdag er forventningene ekstra høye.

For etter å ha vært utestengt i over 120 dager, er Suárez klar til å spille sin første tellende kamp siden VM-bittet mot Giorgio Chiellini.

- Vi venter desperat på å få Luis tilbake på banen. Han er en fantastisk angriper, som kommer til å score mange mål for oss. Jeg er glad på hans vegne, for han har vært ute lenge, sier Messi.

Suárez har fått lov til å spille treningskamper under suspensjonen, men lørdag starter alvoret. Barcelona-trener Luis Enrique har latt seg imponere av uruguayaneren.

- Luis er veldig intens på trening. Han er nøye i sitt daglige arbeid, og vi håper han blir en stor bidragsyter for oss. For meg virker det som at han snart er på sitt aller beste, sier han.

Superform Det er uvisst om Suárez får sjansen fra start eller som innbytter for gjestene på Santiago Bernabéu. Selv har 27-åringen hevdet at han ikke blir skuffet om han blir utelatt fra startoppstillingen.

- Jeg vil bare hjelpe laget mitt og få følelsen av å spille igjen, sa han nylig.

Som Liverpool-spiller ble Suárez toppscorer i Premier League med 31 mål forrige sesong.

Det er to lag i superform som møtes i den spanske hovedstaden lørdag. Barcelona topper La Liga med 22 av 24 mulige poeng. Etter åtte seriekamper har katalanerne fortsatt ikke sluppet inn mål.

Real Madrid har på sin side slått voldsomt tilbake etter en rufsete sesongstart. Storklubben har vunnet sine fem siste seriekamper med en målforskjell på hele 25-3. Tre poeng skiller opp til Barcelona før El Clásico-oppgjøret.

Tror Ronaldo avgjør Begge lag varmet i midtuken opp til storkampen med hver sin mesterligaseier. Real Madrid klarte seg utmerket uten Gareth Bale, Sergio Ramos og Fábio Coentrão i 3-0-triumfen borte mot Liverpool, mens Barcelona enkelt slo Ajax 3-1 hjemme på Camp Nou.

Cristiano Ronaldo har vært tilnærmet ustoppelig god de siste ukene. Real-stjernen står allerede med 15 seriemål.

- Ronaldo er i enda bedre form enn Messi. Det er en av grunnene til at jeg tror vi vinner lørdag, sier klubbkaptein Iker Casillas.

Forrige sesong vant Barcelona begge El Clásico-oppgjørene i serien, men måtte se seg slått 1-2 i den spanske cupfinalen. (©NTB)