- Vi venter desperat på å få Luis tilbake på banen

Messi hyller Suárez før El Clásico.

SUPERTRIO: Barcelona kan stille med Neymar (fra venstre), Luis Suarez og Lionel Messi på topp mot Real Madrid i morgen kveld. Foto: REUTERS/Albert Gea / NTB SCANPIX
SUPERTRIO: Barcelona kan stille med Neymar (fra venstre), Luis Suarez og Lionel Messi på topp mot Real Madrid i morgen kveld. Foto: REUTERS/Albert Gea / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lionel Messi gleder seg til å få Luis Suárez i gang. Lørdag kan spissrebellen få sin etterlengtede Barcelona-debut i sesongens første El Clásico.

Prestisjeduellen mellom Barcelona og Real Madrid skaper alltid store overskrifter og mye begeistring, men lørdag er forventningene ekstra høye.

For etter å ha vært utestengt i over 120 dager, er Suárez klar til å spille sin første tellende kamp siden VM-bittet mot Giorgio Chiellini.

- Vi venter desperat på å få Luis tilbake på banen. Han er en fantastisk angriper, som kommer til å score mange mål for oss. Jeg er glad på hans vegne, for han har vært ute lenge, sier Messi.

Suárez har fått lov til å spille treningskamper under suspensjonen, men lørdag starter alvoret. Barcelona-trener Luis Enrique har latt seg imponere av uruguayaneren.

- Luis er veldig intens på trening. Han er nøye i sitt daglige arbeid, og vi håper han blir en stor bidragsyter for oss. For meg virker det som at han snart er på sitt aller beste, sier han.

Superform Det er uvisst om Suárez får sjansen fra start eller som innbytter for gjestene på Santiago Bernabéu. Selv har 27-åringen hevdet at han ikke blir skuffet om han blir utelatt fra startoppstillingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer