Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi vet at vi har skuffet i det siste

Endelig et lyspunkt for Manchester United da de vant gruppe A i Champions League.

• Manchester United -  Sjakhtar Donetsk  1-0 (0-0)

(Dagbladet): David Moyes og Manchester United har hatt en dårlig uke, etter tap mot både Everton og Newcastle i Premier League.

Det er 41 år siden Manchester United tapte tre hjemmekamper på rappen
, og det har aldri tidligere skjedd at de har tapt tre kamper på en drøy uke.

I Champions League går det derimot litt bedre.

Trengte bare ett poeng Før kveldens kamp ledet Manchester United gruppa A med 11 poeng.

Sjakthar Donetsk sto med åtte poeng, Bayer Leverkusen sju poeng, og Real Sociedad bare ett poeng.

Manchester United trenger derfor bare ett poeng i kveldens kamp for å sikre gruppeseieren.

Hjemmelaget startet kampen best, men Sjakhtar Donetsk svarte og hadde flere gode sjanser, men klarte ikke å score.

Manchester United kom mer tilbake i slutten av andre omgang, men Ashley Young bommet på sine sjanser, og de to lagene gikk til pause med stillingen 0-0.

Gruppevinnere Også 2. omgang startet best for hjemmelaget, og etter 63 minutter kom Robin van Persie inn for Ashley Young, mens Tom Cleverley kom inn for Ryan Giggs.

Etter 67 minutter fikk Manchester United uttelling, da Phil Jones fikk stå umarkert, og banket ballen i mål på volley.

- Vi trengte å vise litt mer lyst, og ha litt mer tro på vår egen prestasjon. Det klarte vi til slutt. I førsteomgang var vi litt usikre og pøvende, men i andreomgang fikk vi tak i ting og skapte flere sjanser, sier Phil Jones til UEFA.com etter kampen.

- Folk har sine meninger, og vi vet at vi har skuffet i det siste, men forhåpentligvis gjør vi det bedre framover. Det er på tide.

Det endte 1-0 på Old Trafford, og Manchester United vant gruppe A.

- Vi må vinne fotballkamper, også kveldens. Vi ga bort ballen altfor mye i førsteomgang, noe som ikke er typisk oss, men i andreomgang var vi mye bedre, sier David Moyes til UEFA.com.

- United må prøve å vinne troféer, det er jobben vår. Lagene i denne cupen er veldig gode, og vi må prøve å bli enda bedre senere i turneringen. Det er en tøff konkurranse, og en tøff konkurranse for oss, men vi må ta en og en kamp når de kommer.

Til BBC sier Moyes at det var viktig å vinne gruppa.

- Vi ville vinne gruppa, og det har vi gjort. Seieren vil hjelpe oss framover. Jeg var hard mot dem i pausen, men det måtte vi være, for vi må vinne kamper.

Den andre kampen i gruppe A endte med 1-0-seier til Bayer Leverkusen over Real Sociedad, og med det falt Sjakhtar Donetsk ned på en tredjeplass i gruppen, mens Bayer Leverkusen tok andreplassen.

• Det er femte gangen Manchester United har gått ubeseiret gjennom gruppespillet i Champions League, og de fire andre gangene har de endt opp i finalen.

GRUPPEVINNER: Phil Jones scoret det eneste målet i kveldens kamp mellom Manchester United og Sjakhtar Donetsk i Champions League, og sørget for at Manchester United vant gruppe A. Foto:  EPA/PETER POWELL / NTB Scanpix
GRUPPEVINNER: Phil Jones scoret det eneste målet i kveldens kamp mellom Manchester United og Sjakhtar Donetsk i Champions League, og sørget for at Manchester United vant gruppe A. Foto: EPA/PETER POWELL / NTB Scanpix Vis mer