Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi vet ikke helt hva som er årsaken. Det er ikke noe galt med henne

Uhrenholdt Jacobsen slått med to og et halvt minutt.

LIKE BLID: Astrid Uhrenholdt Jacobsen ble slått av Therese Johaug med to og et halvt minutt, men smilte likevel. - Jeg kommer i form i løpet av vinteren, sier Astrid, som «gikk på en smell» i sommer. Foto: Tormod Brenna
LIKE BLID: Astrid Uhrenholdt Jacobsen ble slått av Therese Johaug med to og et halvt minutt, men smilte likevel. - Jeg kommer i form i løpet av vinteren, sier Astrid, som «gikk på en smell» i sommer. Foto: Tormod Brenna Vis mer

BEITOSTØLEN (Dagbladet): - Jeg er kanskje mest fornøyd med at jeg kom til mål. Jeg var ikke helt sikker på det hele veien. Det ble en kamp for å flytte det ene beinet foran det andre, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen (27) etter jentenes første skirenn denne vinteren.

Pallen var ingen overraskelse med Johaug foran Bjørgen og Weng.

Men at Astrid Uhrenholdt Jacobsen skulle ende på en 14. plass - slått av Johaug med to og et halvt minutt - på favorittdistansen ti kilometer klassisk kan se overraskende ut.

Men spesielt sjokkerende var det ikke, verken for Astrid selv eller trener Egil Kristiansen.

Vet ikke årsaken Uhrenholdt Jacobsen har hatt store problemer med å få trent skikkelig i sommer og høst. Kroppen har ikke vært villig til å være med på noe hardkjør.

- Vi vet vel ikke helt hva som er årsaken. Det er ikke noe galt med Astrid, men totalbelastningen har kanskje vært for høy. Da sier det gjerne stopp, sier Kristiansen.

Derfor har hun sluppet seg helt ned, for så å bygge seg opp igjen.

Ligger langt bak Det er tålmodighetsarbeid. Det handler om å bygge gradvis og holde igjen. Det har Astrid gjort.

- Dette var vel den første hardøkta mi. Jeg ligger langt bak treningsmessig, men jeg føler at jeg er i gang igjen nå, sier Astrid til Dagbladet.

- Er det tidsnok?

- Jeg skal nok komme meg i form i løpet av vinteren, sier hun.

Hun har forsåvidt god tid. VM er jo som kjent ikke før i februar.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 916918656


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling