- Vi vet ikke hvor vi har hverandre

Skjelbred etterlyser et spillemønster.

Per Ciljan Skjelbred (20) etterlyser et spillemønster i Rosenborg.

Rosenborg har gjort det svært dårlig i sesonginnledningen, som er den verste siden 1991. Lørdag ble det nok et tap da Tromsø ble for sterke på Lerkendal.

- Spillet går for tregt. Det gjelder alt fra bakover til fremover. Vi har ikke noe spillemønster, og vet ikke hvor vi har hverandre. Da blir det mye langt, og det behersker vi ikke i det hele tatt, sier Skjelbred til Adresseavisen.

Midtbanespilleren mener Rosenborg blir for defensive i hodet, men det overrasker assisterende trener og sportslig leder Erik Hoftun.

- Jeg føler vi var veldig offensive inn mot kampen, og hadde tro på det vi holdt på med. Men underveis kan det hende at det dukker opp noen negative tanker når det butter imot, sier Hoftun.

Men den tidligere forsvareren innrømmer at Rosenborg sliter med et utydelig spillemønster.

- Det må tas ordentlig på alvor når vi møtes igjen mandag, sier han.

(NTB)

FØLER SEG USIKKER: Per Ciljan Skjelbred mer Rosenborg mangler et mønster som spillerne kan forholde seg til. Sportssjef Erik Hoftun lover å ta innspillet på alvor. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
FØLER SEG USIKKER: Per Ciljan Skjelbred mer Rosenborg mangler et mønster som spillerne kan forholde seg til. Sportssjef Erik Hoftun lover å ta innspillet på alvor. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer
- Vi vet ikke hvor vi har hverandre