Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi vil aldri bruke ham uten at han er klar

Treneren vil ikke stresse Messi.

SNART TILBAKE: Lionel Messi (t.h.) er tilbake fra skade og straks tilbake i kamp for Barcelona. Foto:   REUTERS/Gustau Nacarino
SNART TILBAKE: Lionel Messi (t.h.) er tilbake fra skade og straks tilbake i kamp for Barcelona. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer

Lionel Messi skal få bruke tid på å komme tilbake i godt, gammelt slag for Barcelona.

Messi har ikke vært i aksjon siden han pådro seg en lårskade i november i fjor. Han har blant annet drevet opptrening hjemme i Argentina, men denne uken kan han være tilbake på Barcelona-laget.

Barcelona møter Getafe i cupen onsdag, mens det er toppoppgjør mot Atlético Madrid i La Liga lørdag.

- Om han spiller en av kampene denne uken, avhenger av hvordan han føler seg. Han må være klar. Ikke bare fysisk, men også mentalt. Det tar alltid litt tid for en spiller å komme tilbake mentalt etter en skade, og jeg mener det er det viktigste nå. Fysisk ser han bra ut, sier Barcelona-trener Gerardo Martino.

- Vi vil aldri bruke ham uten at han er klar. Han har gjort en stor jobb med å komme i den formen han er i nå, og vi trenger bare litt mer tålmodighet, forklarer Martino.

Barcelona tok tilbake serieledelsen med 4-0-seier over Elche søndag. Atlético Madrid er nummer to med samme poengsum.

- Vi vet hvor viktig kampen er og hvor bra Atlético spiller. Det er et lag som er klar til å vinne store ting, men det endrer ikke holdningen vår om bare å velge spillere som er i rett form, forteller Barcelona-treneren.

(NTB)