Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi vil ha Aalesund på Ullevål

Molde-gutta sikter mot cupfinalen.

NORDVESTLANDSFINALE: Daniel Berg Hestad og resten av Molde-gutta er ikke i tvil om hva se fantaserer om framover. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
NORDVESTLANDSFINALE: Daniel Berg Hestad og resten av Molde-gutta er ikke i tvil om hva se fantaserer om framover. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MOLDE (Dagbladet.no): Molde-spillerne er unisone i sitt ønske for høsten, etter 5-0 mot RBK i cupkvartfinalen i går kveld:

De vil møte nabo og überrival Aalesund på landskamparenaen i cupfinalen november.

Tar semien på strak arm
Molde-kaptein Daniel Berg Hestad er klarest i sin tale, han bryr seg ikke om andre enn Aalesund. På spørsmål om hvem han vil ha i semifinalen gjør moldenseren det klinkende klart.

- Hvem vi får i semifinalen bryr jeg meg ikke om. Den utfordringen tar vi på strak arm uansett. Jeg vil ha Aalesund i cupfinalen. Enkelt og greit.

Og kapteinen føler trangen til å presisere hvorfor.

- For det første er Aalesund en overkommelig motstander og for det andre ville en hel hovedstad fylt opp av hele Møre og Romsdals befolkning gitt Oslo-folket bakoversveis og tidenes fest.

Magne Hoseth stiller seg bak kapteinen sin og er ikke mye mindre klar på det.

- Vi skal ha Aalesund på Ullevål. Og jeg har utrolig lyst til å vinne noe med Molde.

Det er tydelig sårt for Hoseth at dette enda ikke har skjedd.

Aldri nærmere et trofé
- Jeg har vært veldig nær å ta seriegull og da laget sist vant cupen var ikke jeg her. Så nærme et trofé som jeg føler at dette laget er, tror jeg dog ikke at jeg har vært før. Jeg må vinne noe med klubben i mitt hjerte før eller senere, sier 27-åringen.

Så vil tiden vise om Molde-spillerne får ønsket sitt oppfylt. Flere AaFK-spillere hadde tatt turen til Molde i kveld og det spørs om ikke også de vil utsette møtet med naborivalen så lenge som mulig.

• Cupfinalen trekkes kl. 11.30 i dag. Dagbladet.no kommer tilbake med semifinaleoppsettet.

BRYR SEG IKKE OM SEMITREKNING: Molde får vite motstander i NM-semifinalen kl. 11.30 i dag.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
BRYR SEG IKKE OM SEMITREKNING: Molde får vite motstander i NM-semifinalen kl. 11.30 i dag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!