- Vi vil ha revansj

Bestemt Zlatan forventer seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sverige tapte 1-2 for Nord-Irland i Belfast i mars. Nå forventer Zlatan Ibrahimovic seier på hjemmebane onsdag.


Tabell for EM kvalifisering grp. F
LagKamperSUT+-Poeng
Sverige 9 7 1 1 20 4 22
Spania 10 7 1 2 19 8 22
Nord-Irland 9 5 1 3 14 11 16
Danmark 9 4 2 3 14 8 14
Latvia 9 3 0 6 9 11 9
Island 10 2 2 6 10 21 8
Liechtenstein 10 1 1 8 5 28 4
Sist oppdatert 16.10.2007 00:12

Den svenske superstjernen er tilbake for «søta bror» etter karantenen i forrige EM-kvalifiseringskamp borte mot Lichtenstein. Sverige vant kampen 3-0.

- Vi har en stor sjanse på å nå EM i 2008 ved å vinne onsdag, og vi bør ha mulighet til å gjøre nettopp det, sa Zlatan Ibrahimovic.

- Vi vil ha revansj og må bare gi alt og prøve å få en tidlig scoring. Begge lag vil vinne, så dette kommer til å bli tøft, la han til.

På tredjeplass

For Nord-Irland har fortsatt mulighet til å kvalifisere seg, men da må laget ha med seg alle de tre poengene hjem til Belfast.

Før onsdagens kamp ligger laget på en tredjeplass med 16 poeng - tre bak Sverige på annenplass.

Spania leder med 22 poeng etter å ha slått Danmark som er ute av EM-kampen, 3-1 lørdag.

OFFENSIV: Zlatan Ibrahimovic, som her hjelpes på beina av lagkamerat Petter Hansson, går for seier og ingenting annet i morgen kveld. Foto: JESSICA GOW/REUTERS/SCANPIX
OFFENSIV: Zlatan Ibrahimovic, som her hjelpes på beina av lagkamerat Petter Hansson, går for seier og ingenting annet i morgen kveld. Foto: JESSICA GOW/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Må vinne

- Seier og ingenting annet er eneste mulighet for oss å nå sluttspillet, så vi må ofre oss 100 prosent for å vinne denne kampen, sa David Healy, som scoret begge målene mot Sverige i mars.

Nord-Irland må klare seg uten Chris Baird og Warren Feeney, som begge har karantene. Men både Keith Gillespie, Jonny Evans, Michael Duff og Aaron Hughes er tilbake etter skader.

Sverige stiller uten Niclas Alexandersson. Mens Fredrik Ljungberg, Anders Linderoth og Mikael Nilsson er på bedringens vei fra mindre skader og vil etter all sannsynlighet være aktuelle for kampen på Råsunda.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer