- Vi vinner finalen!

MARSEILLE (Dagbladet). Brasil- Nederland 1-1, 4-2 på straffer. Brasil vant, men det tok tid - og krefter. Den gamle mannen, trener Zagallo, gikk av banen gråtende. Etterpå sendte han denne meldingen hjem: - Nå vinner vi finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Akkurat nå feirer hele Brasil, sier Zagallo. - Men - vi kan ikke dele den gleden med folket. For vi må ventet til etter finalen. Etter dette er jeg nemlig overbevist om at vi vinner.

Brasil-treneren snakket som en foss i natt. Han var ustoppelig og veldig glad.

- En tøff kamp, sier Zagallo. - Mye vanskeligere enn mot Danmark. For Nederland spilte enormt og gjorde det veldig vanskelig. Men heldigvis gikk det som i USA - vi vant på straffer. Forrige gang vant Brasil VM-tittelen. I går kveld handlet det om retten til å gjenta bedriften. Og om dramaet sier Zagallo det som sant er;

- Det handlet om innstinkt.

- Da ekstraomgangene begynte viste vi karakter, styrke og taktisk klokskap. Det samme gjorde Nederland. Og det handlet selvfølgelig om tilfeldigheter. Og at samtlige spillere ga alt for Brasil.

Stor stigning

Du får ikke mer enn denne fotballkampen. Bedre stigning kan ikke skapes. For det som var et mareritt før pause - da både Brasil og Nederland var mest opptatt av å ikke gi bort mark - ble til en ball-drøm med Ronaldos scoring. Den som kom etter ett minutt av andre omgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer