- Vi viste hva Chelsea er laget av

Terry stolt etter snuoperasjonen mot Napoli.

AVGJØRELSEN: Napoli-keeper Morgan De Sanctis sitter på gresset som en slagen mann, mens Branislav Ivanovic feirer målet som fullbyrdet Chelseas snuoperasjon. 1-3-tap fra bortebane ble til 5-4 sammenlagt seint i første ekstraomganger. Foto:  Andy Rain, EPA/Scanpix
AVGJØRELSEN: Napoli-keeper Morgan De Sanctis sitter på gresset som en slagen mann, mens Branislav Ivanovic feirer målet som fullbyrdet Chelseas snuoperasjon. 1-3-tap fra bortebane ble til 5-4 sammenlagt seint i første ekstraomganger. Foto: Andy Rain, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea - Napoli 4-1 (sammenlagt 5-4).

Chelsea er, som eneste engelske lag, klare for kvartfinalen i Champions League etter en uhyre dramatisk kamp som måtte avgjøres på ekstraomganger. Etter 1-3-tapet borte i Italia så det stygt ut. Men scoringer fra veteranene Didier Drogba, Frank Lampard og John Terry sikret ekstraomganger.

Gamlegutta har fått mye av skylda for problemene i Chelsea, og også at André Villas-Boas måtte gå. I dag tok de i det minste tak og kjempet Chelsea videre til kvartfinalen.

- Gutta la ned en kjempejobb, jeg er imponert. Vi beviste at vi er et lag i dag, det var det det handlet om i kveld. Vi viste hva Chelsea er laget av, sa John Terry i et intervju vist på Viasat 4.

For det var aldri noen spektakulær nytelse av en fotballkamp, men 120 minutter beinhard jobbing sendte Chelsea videre.

Beina til Terry selv holdt til midt i første ekstraomgang. Mot slutten av kampen sto han rett bak den nye sjefen Roberto di Matteo og brølte instrukser til lagkameratene fra benken.

Gode Napoli-sjanser Chelsea hadde den første store sjansen da Didier Drogba la igjen til Daniel Sturridge, men skuddet ble kontrollert av Napoli-keeper Morgan de Sanctis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer