Vialli: - Flo ble sinna på Weah

Tore André Flo og resten Chelsea-spillerne har fått munnkurv av manager Gianluca Vialli etter en presseblemme av klubbens nye stjerneangriper George Weah.

Tidligere denne uka gikk den innlånte Milan-spissen George Weah ut med følgende støtteerklæring til sin nye spisskompis Chris Sutton:

- Jeg foretrekker Sutton. Han og jeg er typer som passer sammen på banen.

Uttalelsen skapte stort oppstyr i garderoben i Chelsea. Tilbake sto Tore André Flo og Gianfranco Zola. De følte seg begge uønsket av Weah.

- Tore André Flo og Gianfranco Zola ble sinna. De likte det ikke. Og jeg vil ikke ha dårlige følelser i garderoben vår, sier Vialli til The Mirror i dag.

Vil ikke ha spisskrig

Derfor har den italienske treneren stengt kjeften på alle spillerne sine fram til kampslutt mot Leicester i FA-cupen søndag.

Vialli tar ikke sjansen på en ordkrig mellom Flo og Chelseas tre andre spisser.

- Jeg likte ikke det som kom i avisa fra George Weah. For å hindre spillerne i å si akkurat hva de mener, har jeg fra nå forbudt dem å snakke med pressen, sier Vialli.

- Jeg vil ha dem totalt fokusert. De skal ikke snakke om selv det minste problem før søndag.

Ifølge Vialli har Weah skværet opp med Tore André Flo og Zola på kammerset. Vialli påstår sjøl at den 34-årige liberianeren ble misforstått av journalistene.

- George sa til Clubcall at han likte å spille med Chris Sutton, fordi han er en god spiss og fungerte bra med ham. Men det han mente var at han spilte bra med Sutton, men at han ikke har prøvd å spille med Zola og Flo ennå, sier Vialli.

Alvorlig sak

FA-cupen er trolig Chelseas beste sjanse til å få kloa på trofeer denne sesongen. Og dersom Chelsea blir slått ut legger det enda større press på klubben foran de neste Champions League-kampene.

- Dette er ting som må behandles alvorlig. Jeg ba spillerne la være å uttale seg, for å forsikre meg om denne saken ikke lenger er en misforståelse, sier Vialli.

SINNA: Tore André Flo ble forbannet på Chelseas nye stjerneangriper George Weah.