Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vialli håper på «Arsenal-effekten»

Chelsea-manager Gianluca Vialli håper at laget hans gjør som Arsenal: Slår kraftig tilbake etter en nedtur. Det kan gi finaleplass i cupvinnercupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søndag måtte Chelsea nøye seg med 2-2 mot Leicester, etter å ha ledet 2-0. Dermed forsvant trolig mulighetene til å vinne serien. I morgen må London-laget helst slå Real Mallorca på bortebane for å gå til finalen i cupvinnercupen. Utgangspunktet er 1-1 fra første kamp på Stamford Bridge.

Arsenal var i samme situasjon etter at de røk 0-1 for Manchester United i omkampen i FA-cupens semifinale. Arsene Wengers gutter svarte med å banke Wimbledon 5-1 i serien sist mandag. Vialli håper også på «Arsenal-effekten».

Reaksjon

- Jeg venter og håper at vi får en positiv reaksjon. Det er hva solide mannskap bør gjøre. Et stort lag har en slik ånd og mentalitet, sier Vialli.

Italieneren vurderer sjansene for finalespill til 50 prosent, som best. For det er en vanskelig oppgave som venter på Mallorca. Hjemmelaget er velorganisert defensivt, men er samtidig gode på kontringer. Derfor må Chelsea ta forholdsregler i jakten på det nødvendige bortemålet.

Cupvinnercupen er sannsynligvis den eneste muligheten til å vinne noe denne sesongen. Den engelske serien ser ut til å bli en tvekamp mellom United og Arsenal. Med fem kamper igjen ligger Chelsea tre poeng bak United som har en kamp til gode.

(NTB)