Vialli hyller Flo

Chelsea-manager Gianluca Vialli får ikke fullrost sin norske spissyndling nok: - For tiden er Tore André Flo en av verdens aller beste spisser, sier italieneren.

Den norske landslagsspissen vartet opp med spill av høy klasse i kampen mot Wimbledon lørdag. Flo gjorde alt uten å score mål da Chelsea vant 3-0. Oppvisningen gjør nordmannen til et soleklart førstevalg som spiss i Chelsea, ifølge Vialli.

- Tore er ung og han visste at sjansen hans ville komme. Han har jobbet hardt og hele tiden vært positiv. Selv om han sitter på innbytterbenken og bare får spille i 10-15 minutter, har Tore bevist at han kan snu kamper alene, sier Chelsea-sjefen ifølge Sky Sports.

Med Pierluigi Casiraghi på langtidsskadelisten var det ventet at Vialli ville stupe ut i overgangsmarkedet for å hente en ny, dyrkjøpt spiss til Stamford Bridge. Men de planene er tilsynelatende skrinlagt.

Drømmer om Flo
- Med situasjonen i troppen slik den er nå, tror jeg Tore blir å se i startelleveren veldig ofte. Han er en slik spiller enhver manager drømmer om å ha i stallen, skryter Chelsea-manageren.

18 ganger har Flo scoret for Chelsea siden ankomsten til klubben for 15 måneder siden. Stryningen har vært i startelleveren bare 28 ganger siden han ble kjøpt fra Brann.

- Jeg håper Tore kommer til å bli klubbens store stjerne i resten av karrieren. En legende. For å være helt ærlig vet jeg ikke hvilke områder han kan forbedre seg på. Han har absolutt alt en fotballspiller trenger. At jeg skal kunne lære ham så mye tror jeg ikke. Kanskje når han blir mer sikker på seg selv vil han også bli mer besluttsom, sier Gianluca Vialli om sitt norske stjerneskudd.

(NTB)