Vialli sa nei til Newcastle

Tidligere Chelsea-manager Gianluca Vialli (36) har takket nei til et tilbud fra Newcastle om å erstatte skadde Alan Shearer. Les siste nytt fra Premier League.

Gianluca Vialli fikk sparken som Chelsea-manager etter årets bedrøvlige sesongstart. Nå avslører Viallis italienske agent Athole Still at Vialli har fått flere tilbud om en retur til Premier League - som spiller.

Sist ut var Newcastle, der det nærmest er spisskrise etter at Carl Cort, Kevin Gallacher og lagkaptein Alan Shearer alle sliter med skader.

- Luca har fått tilbud om å spille i Premier League igjen, først fra Southampton, og nylig fra Newcastle, sier Still.

Gianluca Vialli bor for tida i London og det har gått rykter om at han er aktuell som trener for italienske klubber. Agenten slår fast at Vialli i hvert fall ikke kommer til å bruke skruknotter i framtida.

- Luca er veldig fornøyd og han kommer sikkert tilbake på fotballarenaen, men ikke som spiller. Døra er lukket for den muligheten - han er ikke det minste interessert, sier Still.

United-keeper på vei bort

Manchester Uniteds reservekeeper Raimond van der Gouw (37) kan være på vei til den amerikanske proffligaen når kontrakten med serielederen går ut. Van der Gouw har allerede fått tilbud om å forlenge kontrakten med United, men er i tvil om framtida på Old Trafford. - Selv om agenten min gjorde det bra da han fikk meg til en så stor klubb som United, er jeg åpen for et nytt spennende eventyr, sier United-keeperen.

McMahon klamrer seg til jobben

Den tidligere Liverpool-spilleren Steve McMahon har hatt det tøft som Blackpool-manager den siste tida. Nylig kritiserte han klubbens styreformann offentlig. Søndag ble Blackpool slått ut av ikke-ligalaget Yeovil. I tillegg sliter laget med å komme seg opp til en playoff-plass i 2. divisjon. Likevel avviser McMahon at han er i ferd med å få sparken av styreformann Karl Oyston:

- Kategorisk har han sagt at han ikke vil sparke meg. Vi har hatt en god, og veldig konstruktiv prat, sier McMahon.

Hartson på vei til Celtic

John Hartson er på vei fra Wimbledon til Celtic. I sommer var Wimbledon-spissen nær ved å skrive kontrakt med Rangers, men en medisinsk test ødela 65 millioner overgangen - til Hartsons store skuffelse.

- Hvis betingelsene er de rette vil han med glede signere for Celtic. Han ville elske å ta hevn over Rangers, sier Hartsons agent Jonathan Barnett.

Moores trøye nummer 6 blir hellig

West Ham-supportere er i ferd med å levere 30 000 signatuerer som del av en kampanje som gir støtte til forslaget om at klubblegenden Bobby Moores trøye med tallet seks på ryggen aldri blir brukt av en annen West Ham-spiller. Styret i London-klubben har lovet at de vil se nøye på forslaget. Jon Vinton er leder for kampanjen: - AC Milan gjorde det samme for å hedre Franco Baresi da han la opp. Vi føler at Bobby Moore ikke fotjener noe mindre og at West Ham United burde gjøre det samme - trekke tilbake trøya den 24. februar - sju år etter Bobbys død, sier Vinton.

Radebe hedret av UEFA

Leeds-stopper Lucas Radebe var i selskap med stjerner som Pele, Maradona og Zinedine Zidane da han ble hedret av UEFA i Roma i går kveld. Radebe fikk UEFAs fair-play pris for sitt frivillige engasjement og arbeid mot rasisme. - Jeg er veldig glad. Det er en stor ære å få denne prise. Det betyr veldig mye for meg, sier Radebe.

Houllier vil skjerme Heskey

Manager Gerard Houllier fikk hard kritikk fra Liverpool-fansen etter at han lot Emile Heskey starte på benken i søndagens kamp mot Ipswich (0-1). Houllier nekter å ta til seg kritikken, og hevder han gjør det som er til beste for Heskey. - Hvis Emile spiller alle kampene blir han utbrent. Vi har to andre gode Premier League-spisser i Michael Owen og Robbie Fowler, sier Houllier.

Villa jakter på kolombianer

Aston Villa-manager John Gregory er interessert i å kjøpe kolombianske Juan Fablo Angel. Angel spiller til daglig for den argentinske klubben River Plate og har allerede notert seg for 14 scoringer denne sesongen. Villa skal være villig til å betale rundt 130 millioner kroner for Angel.

  • Kilder: OptaSoccer, Skysports, Ananova, Daily Star og BBC.
PÅ SIDELINJA FOR GODT: Gianluca Vialli forlater banen under en kamp mellom et sammensatt internasjonalt lag om Manchester United til ære for United-manager Alex Ferguson tidligere i år. Eric Cantona kom inn for Vialli.