Vialli tar over Watford

Det ble i dag klart at Gianluca Vialli blir ny manager for Espen Baardsen i Watford. Målet er å ta laget tilbake til Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Italieneren fikk sparken fra Chelsea tidlig denne sesongen. Nå er det klart at den tidligere toppspissen blir Watford-sjef fra neste sesong.

- Jeg måtte tenke meg nøye om før jeg bestemte meg, men det tok meg ikke lang tid å finne ut at dette var klubben for meg, sier Vialli.

- De ønsker å være en Premier League-klubb og jeg er her for å sørge for det. Det blir en stor utfordring, men vi skal ha mye moro også.

Sjansen i den engelske 1. divisjonsklubben åpnet seg da Graham Taylor offentliggjorde at han gir seg etter denne sesongen. Vialli ble i sin tid hentet til England av Ruud Gullit. Da Gullit fikk sparken i London-klubben, tok Vialli over som spillende manager.

Som Chelsea-sjef førte Vialli klubben til cupvinnercup-seier i 1998, ligacuptriumf og FA-cupseier.

- Da jeg fikk sparken forlot jeg Chelsea med en vond smak i munnen. Det var derfor godt å ta seg litt fri. Jeg ble overrasket og smigret da jeg møtte Watford, sier Vialli.

Watford var lenge med i opprykkskampen i årets 1. divisjon, men med uavgjort i helga ble det klart at laget ikke har sjanse på playoff-plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer