Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vialli tror ikke på ligagull

Chelsea-trener Gianluca Vialli (34) har liten tro på ligagull i år. - Det blir vanskelig å ta igjen Manchester United og Arsenal, sa Vialli idet han ankom Norge i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-troppen kom til Gardermoen i dag, og på en pressekonferanse like etter ankomst, snakket Vialli om morgendagens kamp mot Vålerenga, om det å være både manager og spiller, og om ligagull-kampen.

- Arsenal og Manchester United har hatt flaksen på sin side, noe vi ikke har hatt. Det blir hardt å ta dem igjen, innrømmer italieneren.

Tøff kamp

Vialli sier selv at han ikke tar lett på Vålerenga-kampen i morgen. Manageren viser til Vålerengas tre mål mot Besiktas - og Oslo-lagets evne til å skape farlige dødballssituasjoner.

- En seier vil bety mye for oss. Det kan gi oss det løftet vi trenger foran sesongavslutningen i England, sier Vialli. I morgen spiller verken Marcel Desailly eller Franck Lebouef.

- Leboef ville ha spilt hvis dette var en finale, men det er det ikke og det er bedre at han blir ordentlig bra til resten av sesongen, forklarer treneren.

Som spillende trener og manager for Chelsea, har Vialli en stor oppgave.

- Det er vanskelig. Du må tenke som en spiller samtidig som du har treneransvaret. Det er hardt, men jeg er heldig som får drive på med dette, sier italieneren, som er inne i sin 19. sesong som fotballspiller på topp-plan.

Optimistisk Flo

Tore André Flo mener det viktigste for Chelsea i morgen er å hindre at Vålerenga får et tidlig mål.

- Det ville være det verste for oss. Men hvis vi får det første målet, tror jeg løpet er kjørt, smiler Flo. Han og de andre Chelsea-spillerne kom til Gardermoen fra London, hvor det var 15 plussgrader og vårstemning.

- Det var nesten så du kunne sole deg, sier Flo. Han hadde ønsket seg bedre vær i Oslo.

- Begge gangene vi har vært i landet har ikke Norge vist seg på sin beste side. Det er litt synd, sier stryningen.

FLO TROR PÅ SEIER: - Hvis vi får det første målet, tror jeg løpet er kjørt, mener Flo.
PÅ NORSK JORD: Ballkunstneren Gianfranco Zola.