Vialli vil kjøpe engelsk

Chelsea-manager Gianluca Vialli vil kjøpe engelske lagkamerater til Tore Andre Flo for å vinne Premier Leauge.

- Hvis du vil spille i og vinne Champions League går du for spillere som vil gjøre det bra der. Vil du vinne den engelske ligaen, går du for andre typer spillere. Det kommer an på hva du vil vinne, sier Vialli til pressebyrået AP.

Og Vialli vil vinne den engelske Premier League. Derfor vil ha gjøre helomvending i innkjøps-politikken og begynne å kjøpe engelske spillere.

- Jeg tror engelske spillere vil være bra fordi de snakker språket. De kan kommunisere på banen og de skjønner hva som må til for å spille mot Everton eller Sheffiel Wednesday, sier Vialli som har kjøpt 14 spillere i sin manager-tid på Stamford Bridge. Den eneste engelske heter Chris Sutton og har vært en fiasko i forhold til prislappen.

- Vi vil forsterke laget, og for noen som kommer fra kontinentet tar det et år å tilpasse seg den engelske ligaen. Det er et helt annet spill med dommerne, atmosfæren og tempoet, sier Vialli.

Vialli insisterer på at han ikke skal selge unna mange spillere i sommer, men engelsk presse spekulerer nå i fremtiden til folk som Didier Deschamps, Bernard Lambourde, Dan Petrescu, Roberto Di Matteo og Jes Høgh.