Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cecilia Brækhus i USA

Viasat dropper Brækhus

Har sendt kampene siden 2010.

IKKE PÅ VIASAT: Cecili Brækhus mot amerikanske Kali Reis blir ikke vist på Viasat. Det bekrefter TV-kanelen overfor Dagbladet. Foto: NTB Scanpix
IKKE PÅ VIASAT: Cecili Brækhus mot amerikanske Kali Reis blir ikke vist på Viasat. Det bekrefter TV-kanelen overfor Dagbladet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): - Vi skal ikke sende kampen mellom Cecilia Brækhus og Kali Reis, sier Stian Aune Kleppo i Viasat til Dagbladet.

TV-kanalen har vært fast leverandør av samtlige kamper til den norske verdensmesteren siden 2010.

Nå ser et langt ekteskap til å være over. I hvert fall for denne gang.

Kleppo er svært tilbakeholden med opplysninger utover det faktum at han bekrefter at Brækhus ikke blir vist på den vanlige kanalen.

Risikoen er dermed stor for at sultne boksefans i Norge blir snytt for godbiten når Brækhus og Reis braker sammen i ringen natt til 6. mai.

Med Viasat ute av dansen kan Discovery Networks dukke opp som et mulig alternativ som kan redde situasjonen.

Blant annet faller «mannekanalen» Max innunder Discovery-paraplyen.

Men også Lars H. Kvam i Discovery er ordknapp.

- Vi vurderer alle spennende rettigheter. Og vi er alltid på jakt etter lønnsomme prosjekter. Men vi har en policy at vi ikke kommenterer saker der vi ikke har rettighetene selv. Og dette er et slikt tilfelle, sier Kvam til Dagbladet.

TV 2 kan også være en alternativ formidler. Men også her er sportssjef Vegard Jansen Hagen ganske ordknapp.

- TV 2 kan ikke kommentere sportsrettigheter som er i spill. Det jeg kan si er at Cecilia Brækhus er en flott idrettsutøver med bred appell, kommenterer Jansen Hagen på sms til Dagbladet.

I går ble det kjent at Cecilia Brækhus blir historisk som første kvinnelige bokser som får en direkteoverført boksekamp på den gigantiske amerikanske TV-kanalen HBO. Det var tidligere ment at kampen skulle gå på HBO Latino som er en søsterkanal som vendes mot det latinamerikanske publikummet. Men nå er kampen mellom Brækhus og Reis flyttet til hovedkanalen med millioner av TV-seere.

Men kampen henger i en syltynn tråd for hennes eget norske publikum.

Et dårlig sendetidspunkt, natt til søndag ved fem-seks-tiden om morgenen kan ha vært utslagsgivende. Men Viasat ønsker ikke å kommentere saken utover bekreftelsen at det ikke blir noe av kampen på deres formidlingsplattformer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media