Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Viasat sikret seg spansk og italiensk fotball

Det skriver Kampanje.

 TIL VIASAT:  Spansk og italiensk fotball.  Foto: NTB Scanpix
TIL VIASAT: Spansk og italiensk fotball. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tilhengere av spansk og italiensk fotball må angivelig finne veien til Viasats kanaler denne sesongen. Mandag kjøpte Modern Times Group (MTG) rettighetene til å sende den søreuropeiske fotballen, skriver Kampanje.

Avtalen kommer i så fall bare en drøy uke etter at TV 2 sikret seg rettighetene til å sende Premier League i ytterligere tre år. Prislappen skal ha vært rekordhøye 1,8 milliarder kroner.

Forhandlingene om rettighetene til å vise spansk og italiensk fotball har trukket ut denne høsten. Nå skal imidlertid en avtale være på plass.

Administrerende direktør og sjefredaktør i MTG Norge, Trygve Rønningen, vil riktignok ikke bekrefte kjøpet overfor Kampanje.

- Det er mange rykter rundt rettigheter. Noe er sikkert også ekstra trigget litt av den pågående Sportel-messen. Men, som du vet, så er vi helt konsekvente på at vi aldri kommenterer på ledige rettigheter som er ute i markedet før vi eventuelt måtte ha noe å bekrefte. Det er nok av spekulasjoner i denne bransjen, og vi ønsker ikke å bidra til å sette fart på disse, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!