CUP PÅ NORSKE SKJERMER: MTG, som eier Viasat-kanalene, har kjøpt TV-rettighetene til den engelske FA-cupen, ligacupen og mesterskapsserien.
 Foto: NTB Scanpix
CUP PÅ NORSKE SKJERMER: MTG, som eier Viasat-kanalene, har kjøpt TV-rettighetene til den engelske FA-cupen, ligacupen og mesterskapsserien. Foto: NTB ScanpixVis mer

Engelsk fotball:

Viasat viser FA-cup og Championship fra neste sesong

Kjøper rettighetene.

MTG, som eier Viasat-kanalene, har kjøpt TV-rettighetene til den engelske FA-cupen, ligacupen og mesterskapsserien.

Allerede fra høsten vil mye av den engelske toppfotballen kunne sees gratis på Viasat 4, opplyser Modern Tomes Group (MTG) i en pressemelding.

Selskapet har kjøpt rettighetene for FA-cupen fram til 2024, mens avtalene for ligacupen og mesterskapsserien varer til 2022. Alle kampene blir tilgjengelige på Viasat-kanalene og Viaplay, og første kamp ut er Community Shield fra Wembley første helgen i august.

– Nå styrker vi tilbudet vårt med engelske fotballrettigheter som vi vet er svært ettertraktet blant seerne, og med dette har vi toppfotball fra alle de store europeiske fotballnasjonene. Vi er veldig fornøyde med å ha fått på plass langsiktige avtaler for disse rettighetene og at fotballfesten vil fortsette på MTGs flater i mange år framover, sier Anne Tufte, sportssjef i MTG Norge.

Denne uken ble det også kjent at MTG forlenger rettighetene til mesterligaen fram til 2021.

(NTB)