Viborg slipper ikke til Brøndbys engle-healer

- Det er vår hjemmebane og vi vil vinne.

(Dagbladet.no): Brøndby har ikke vunnet på 24 bortekamper i den danske superligaen. Fansen i Brøndby Support surfer tydeligvis på englebølgen, og mente forrige uke at de hadde funnet løsningen.

De hadde gjort en avtale Sosha Lillielys Gornitzka, som hevder å være en synsk healer, om at hun skulle helbrede laget for «bortesyken».

Ifølge EkstraBladet har kvinnen siden tidlig barndom «kommunisert med mennesker, dyr, planter, trær, steiner og utallige vesener i den ikke-fysiske virkelighet».


Jobber med engler

hjemmesiden sin oppgir hun også å samarbeide med kraftdyr, alver og engler.

Et fotballag som sliter litt på bortebane burde være en smal sak å fikse med slike forbindelser.

- Jeg skal selvfølgelig støtte de enkelte spillerne i det de personlig sliter med. For jeg er også synsk, så jeg går inn og merker hva spillerne har bruk for, hevdet Gornitzka.

Selvfølgelig.

Den harpespillende druiden er bosatt på Jylland, og dermed passet det ypperlige å løse Brøndbys borteproblem når de skal spille borte mot Viborg på lørdag. Trodde hun.

BORTEPROBLEM: Morten Rasmussen og Brøndby har ikke vunnet borte i ligaen på 24 kamper. Men de må løse problemene på naturlig vis. Foto: AFP/Scanpix
BORTEPROBLEM: Morten Rasmussen og Brøndby har ikke vunnet borte i ligaen på 24 kamper. Men de må løse problemene på naturlig vis. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

- Helbred dere hjemme

Men Viborg ønsker slett ikke at noen skal helbredes inne på selve på Viborg stadion. I hvert fall ikke motstanderen.

- Det får hun ikke lov til. Det er vår hjemmebane, og det er en kamp som vi gjerne vil vinne. Hvis de har en eller annen sterk tro på at healeren kan hjelpe dem, får det så være. Men de får altså ikke lov til å bli helbredet på Viborg stadion. Det får de gjøre hjemme hos seg selv, sier Viborgs kommunikasjonssjef Peder Henriksen til B.T..

Det er noe uklart hvorvidt Brøndby selv har vært interessert i supporternes velmente (?) tilbud om hjelp.

INKA-PRESTINNE: Viborg vil slett ikke la seer, healer, harpespiller, rådgiver inka-prestinne, aura-soma-terapeut og druide Sosha Lillielys Gornitzka helbrede Brøndby-spillernes borteproblem på Viborg stadion.