Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Viborg-trener tviler på Kristine-VM

Knærne neppe bra nok.

PÅ TRIBUNEN: Søstrene Katrine Lunde Haraldsen (t.v.) og Kristine Lunde Borgersen måtte se kampen mellom Norge og Tyskland under World Cup i Århus fra tribunen. Viborg-spilleren sliter med kneproblemer. Foto: Claus Fisker / Scanpix
PÅ TRIBUNEN: Søstrene Katrine Lunde Haraldsen (t.v.) og Kristine Lunde Borgersen måtte se kampen mellom Norge og Tyskland under World Cup i Århus fra tribunen. Viborg-spilleren sliter med kneproblemer. Foto: Claus Fisker / Scanpix Vis mer

||| Kristine Lunde Borgersens VM-håp er syltynt. Klubbtreneren tror ikke hun deltar i Kina.

- Jeg forstår om det blir holdt en plass åpen for henne til nærmere VM. Norsk suksess der vil bli lettere med henne. Men jeg tror dessverre ikke hun blir klar, sier Viborg-trener Jakob Vestergaard til NTB.

- Knærne hennes er bare blitt litt bedre, men det er også snart VM-tid. Men skulle hun bli frisk og få ja fra vårt medisinske team, reiser hun til VM.

Lunde Borgersen har i flere måneder slitt med kneproblemer og trent mye alternativt.

VM-uttaket offentliggjøres 3. november.

- Jeg vet ikke nå om jeg tar ut alle 16 spillere eller ikke da. Det kan skje mye på en uke, sier Thorir Hergeirsson til NTB.

Gro Hammerseng, Katja Nyberg og Gøril Snorroeggen er uaktuelle denne gangen.

Norge vant OL og EM overlegent i fjor. Det skjedde etter seirer mot Russland og Spania.

Denne gangen er laget én av tre-fire gullkandidater i VM. Flere andre toppnasjoner sliter med skadde nøkkelspillere og nykomponerte lag.

VM spilles i perioden 5.- 20. desember.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media