Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Victoria har skylda for utroskapen

Elton John blander seg inn i Beckhams ekteskap.

(Dagbladet.no): Det har vært et heftig år for David Beckham og kona Victoria. Først var den griseglade Rebecca Loos ute og fortalte om Becks appetitt for kvinner.

Deretter kom unge Danielle Heath og fortalte at hun har sædflekker fra Beckham på et laken.

Og nå heller Elton John ekstra bensin på bålet. Den plateaktuelle artisten forteller nemlig i et intervju at han mener ekteskapsproblemene var Victorias skyld.

Da Real-stjernen flyttet til Madrid burde nemlig Victoria ha fulgt med på lasset, mener den gamle pophelten. I stedet ble hun igjen i England for å jobbe med sin popkarriere, som nå ser ut til å ha havarert.

- Jeg tror han savnet Victoria og ungene fryktelig. Hvis du bor seks måneder på et hotell i Madrid, kommer du før eller senere til å bli sprø. Jeg mener de burde ha dratt sammen som en familie, sier Elton ifølge NBC.

Uttalelsene kom opprinnelig i et intervju med magasinet Heat. Elton John er en gammel venn av The Beckhams, men det spørs om paret blir spesielt blide når de leser hans nye utspill.

For Elton Johns kritikk stopper ikke med dette. Han mener også at paret burde innrømmet at de hadde problemer da mediestormen herjet som verst.

- I stedet fortsatte de å benekte det, selv om problemene var åpenbare. Men nå virker det som om de har fått forholdet på rett kjøl, uttaler den aldrende popstjernen.

David og Victoria Beckham venter sitt tredje barn i mars.

VIL IKKE SNAKKE: David Beckham har valgt å ikke snakke med pressen om de påståtte utroskapsryktene.
GAMLE VENNER: Victoria og David Beckham har blant annet tilbrakt ferien i Elton Johns sommerhus i Frankrike.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media