Victoria ydmyket på tribunen

Victoria Beckham visste neppe om reklamen som skulle på storskjermen da hun tok med seg sønnene Brooklyn (4) og Romeo (19 måneder) for å se ektemannen spille kamp mot Barcelona søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

75 000 tilskuere så det samme som Victoria - og det attpåtil på Real Madrids hjemmebane. Midt i kampen ble storskjermen fylt av en reklame for det spanske skandalebladet Intervieu. «Mitt eventyr med Beckham» sto det på skjermen.

Ifølge Intervieu har Beckham forsynt seg av den malaysiske skjønnheten Sarah Marbeck. Hun stiller i undertøy på forsiden og snakker selvfølgelig villig vekk inne i bladet om hvordan hun fikk nærkontakt med Beckham.

På søndag snudde Victoria Beckham seg sannsynligvis like villig vekk...

Pengene ruller inn på konto hos kvinnene som mener de har noe å fortelle. Hun som utløste det hele, Rebecca Loos, har til nå tjent minst 11 mill. kroner.

- Varemerket Beckham er blitt mer verdt etter skandalene. Før var han en perfekt rollemodell, og nå har vi sett at han er menneskelig og har sine svakheter, sier Trevor Beattie i reklamebyrået TBWA/London til News Of The World. Beckham har nettopp signert en kontrakt verdt 500 millioner med Gilette.

TRIBUNEFEBER: Victoria Beckham ble varm i toppen da reklamer om hennes manns sidesprang rullet over skjermene på Santiaga Bernabeu.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer