Vidar Riseth ble cuphelt

Mens resten av Celtic-gjengen kastet seg ut i en ellevill feiring etter 2- 0-seieren over Aberdeen i den skotske ligacupfinalen, satt matchhelt Vidar Riseth på dopingkontroll i to timer.

- Da jeg sluttet meg til festen fikk jeg beskjed av manager Kenny Dalglish om å drikke mye, for han hadde aldri sett noen løpe så mye, sier Vidar Riseth til Dagbladet.

Helt Texas

Foran 50000 tilskuere sendte nordmannen Celtic i ledelsen allerede etter 15 minutter på Hampden Park, etter et saftig løp fra sin høyre back posisjon.

Feiringen seinere på kvelden tok helt av.

- Vi feirer seieren på stadion, og her er det helt Texas. Tusenvis av fans står ennå utenfor og synger, sier Riseth - som har vært gjennom noen innholdsrike uker:

Han ble far til lille Sofie for tre uker siden og fredag flyttet samboer Wenche og Sofie inn i det nykjøpte huset i Glasgow.

Lykkelig

Og i går scoret han altså det første målet i ligacupfinalen.

- Jeg har aldri vært så lykkelig som nå. Og hvis Semb i tillegg ser denne kampen, så ligger jeg også godt an til landslagsuttaket tirsdag, sier Riseth.

PS: For Aberdeen spilte tre nordmenn fra start: Thomas Solberg (utvist etter 61 minutter), Cato Guntveit (byttet ut i pausen) og Arild Stavrum.