Vidars vonde døgn

ULLEVAAL/KRINGSJÅ (Dagbladet): Vidar Davidsen var tom, og tydelig preget av følelser da han gikk ut av klubblokalene til Lyn for siste gang i går ettermiddag. - Dette har vært tøft, sier Davidsen til Dagbladet.

Han fikk nyheten om sin egen avgang slengt i trynet av TV 2 mandag kveld. Før det låste han dørene, og gjemte seg unna Dagbladet da vi besøkte ham hjemme på Høvik.

For da Davidsen forsto at hans tid som Lyn-trener var omme, isolerte han seg for pressen. Og sørget for å komme til enighet med klubben før han gikk ut og satte ord på de vonde tankene.

Ikke uvenner

Verken Davidsen eller Lyn kalte avskjeden «sparken», men kroppsspråket til Davidsen levnet ingen tvil i går. Han ble vraket. Av mannen han selv hentet til Lyn som investor, Atle Brynestad.

- Men jeg og Brynestad har tatt hverandre i handa, og det kan jeg gjøre igjen, sier han.

Det viktigste han tar med seg fra Lyn, er støtten fra spillerne. På tomannshånd etter pressekonferansen satt gråten både i halsen og øyekroken da han snakket om spillerne.

- Det er det tøffeste for meg. Jeg blir mer enn en trener når spillerne kommer til meg med mange betroelser, sier Vidar Davidsen, tydelig rørt.

TRIST: Vidar Davidsen.