Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Video av Ari (6) går verden rundt: - Det han gjør er spesielt

Best med ball.

(Dagbladet): Er han den neste Lionel Messi (28)? Danker han ut Martin Ødegaard (17) da han var på samme alder?

Dette og liknende spørsmål blir gjerne stilt i nærvær av ekstraordinære fotballtalenter.

Nå kan det nye gullet være funnet - i Australia.

I storbyen Sydney bor en kar som heter Ari Kum. Han er seks år, og viser allerede nå ekstraordinære egenskaper med ball.

Familien har lagt ut en video som sprer seg som ild i tørt gress på nettet. Ari leker med lærkula som om han skulle vært 10-12 år eldre.

Ifølge den engelske avisa Daily Mail vekker Ari så mye interesse at han skal besøke akademiet til Manchester City i slutten av januar. Videre går turen til Real Madrid. Også Getafe og Valencia blir nevnt som potensielle stoppesteder.

TIDLIG TALENT:  Her er Martin Ødegaard som seksåring, iført Sandefjord-drakt. Ari Kum er på samme alder. Foto: Martin Alvsvåg / Fotball krysser grenser
TIDLIG TALENT: Her er Martin Ødegaard som seksåring, iført Sandefjord-drakt. Ari Kum er på samme alder. Foto: Martin Alvsvåg / Fotball krysser grenser Vis mer

- Ari er en god gutt. For å være ærlig: Helt fra han kom til akademiet som fireåring var det åpenbart at det var noe spesielt, sier Tony Basha ved
Australasian Soccer Academy.

- Jeg er god til å vurdere spillere. Måten han går på, touchen med ballen, bevegelsene og hodet - det han gjør er helt spesielt. Han ser ut som en stjerne.

Aris far har tyrkisk bakgrunn, mens moren er av tysk herkomst.

Klikk deg inn på videoen øverst i saken og døm selv!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media