I TRØBBEL? Raheem Sterling kan være i trøbbel etter publiseringen av en video som viser hvordan han innhalerer gass. Foto: PAUL ELLIS/AFP/NTB Scanpix
I TRØBBEL? Raheem Sterling kan være i trøbbel etter publiseringen av en video som viser hvordan han innhalerer gass. Foto: PAUL ELLIS/AFP/NTB ScanpixVis mer

Video skal vise en bevisstløs Sterling etter innhalering av lystgass

Liverpool kjenner til saken.

(Dagbladet): Raheem Sterling fikk en opptur mandag kveld med en scoring mot Newcastle, men det spørs om han ikke våkner opp til nye skandaleoppslag i engelske tabloid-aviser tirsdag morgen.

Tabloidavisa The Sun (krever innlogging) har publisert en video av det som skal være Liverpool-vingen hvor han innhalerer gassen dinitrogenoksid, såkalt «lystgass».

Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, siterer avisa i kveld.

Gassen i seg selv er ikke giftig, men kan fortrenge oksygenet i indåndingsluften og dermed føre til kvelning. Gassen brukes blant annet som beroligende middel hos tannleger og leger. Gassen er ikke ulovlig å bruke.

Videoen som sirkulerer skal vise hvordan Sterling er bevisstløs under seansen.

- Vi er klar over historien og har planer om å snakke med spilleren. Dersom det kommer en reaksjon vil det bli tatt internt, sier en talsmann for klubben, ifølge Sky Sports.

Videoen kommer i kjølvannet av lekkede bilder som tilsynelatende viser hvordan Sterling røyker en shisha pipe (en form for vannpipe).

Disse seansene passer svært dårlig for Sterling som allerede har blitt sterkt kritisert for å være grisk i forbindelse med kontraktsforhandlinger med Liverpool.