ISFRONT: Forholdet mellom Paul Pogba og José Mourinho virker å være kaldere enn noen gang. Foto: Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP / NTB Scanpix
ISFRONT: Forholdet mellom Paul Pogba og José Mourinho virker å være kaldere enn noen gang. Foto: Ian KINGTON / IKIMAGES / AFP / NTB ScanpixVis mer

Video vekker oppsikt: - Isfront mellom Mourinho og Pogba

Fra dagens trening.

Dagen etter at Manchester United-manager José Mourinho tok fra Paul Pogba jobben som visekaptein, dukker det opp en video fra dagens Manchester United-trening på Carrington, der det ser ut som det er alt annet enn bra mellom duoen

«Iskalde opptak fra Manchester Uniteds treningsfelt mellom Paul Pogba og José Mourinho har nettopp kommet inn», skriver Sky Sports.

Videoen fra Sky Sports som ble filmet på Carrington kan du se her:

I videoen ser vi Pogba komme løpende inn på trening hvor han hilser på flere spillere og andre i støtteapparatet. Når han kommer fram til Mourinho stivner smilet hans. Det vites ikke hva de to prater om, men det er tydelig at de er uenige om noe. Pogba gir iallfall Mourinho noen stygge blikk etterpå.

Videoen har gått som en farsott på Twitter siden den ble lagt ut for en snau halvtime siden. Det store spørsmålet er hva som blir sagt mellom dem. Uansett hva det skulle være, ser det ikke bra ut med slike bilder midt i det som omtales som en konflikt mellom manageren og lagets superstjerne.

Fotballegenden Gary Lineker er blant dem som reagerer:

«Blimey» skriver han kort og godt på Twitter.

Flere engelske medier omtaler videoen som «utrolig».

- Ingen problemer

José Mourinho ble i går spurt av Sky Sports om det var en isfront mellom ham og Pogba.

- Nei. Den eneste sannheten er at jeg bestemte meg for at Paul ikke er visekaptein lenger, svarte Mourinho, som forsøker å tone ned viktigheten av det.

- Men ingen krangling. Ingen problemer i det hele tatt. Den samme personen som har bestemt at Paul ikke lenger er visekaptein, er den samme personen som bestemte at Paul var visekaptein - meg selv, sa Mourinho videre.

Portugiseren holdt ikke pressekonferanse etter exiten mot Derby i Ligacupen, noe han står fritt til å gjøre.

- Jeg er manager, jeg kan ta disse avgjørelsene. Ingen krangling i det hele tatt. Ingen problemer. Det er bare en avgjørelse som jeg ikke trenger å forklare, sa Mourinho.

En som ikke kjøper de uttalelsene er Sky Sports-ekspert Jamie Redknapp. Du kan lese mer om hva han mener i denne saken: