Tottenham slo ut Rochdale etter Llorente-hattrick

Videokaos da Tottenham knuste Rochdale

Tottenham sikret seg plass i kvartfinalen i FA-cupen onsdag i en kamp der videodømmingsverktøyet VAR ble den store snakkisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Tottenham - Rochdale 6-1 (1-1)

Spanske Fernando Llorente scoret tre ganger for Tottenham i snøværet i London, men spanjolen var på ingen måte det de fleste snakket om etter kampslutt i 5. rundeomkampen.

Første omgang på Wembley ble nemlig en uvanlig langdryg affære, mye takket være at dommer Paul Tierney tok hjelp av videodømmingsverktøyet VAR for å se på en rekke avgjørelser.

- Det var helt vilt. De avgjørelsene tok åpenbart litt momentum ut av kampen. Dommerne måtte samtidig ta avgjørelsene, og da måtte vi bare vente, sa Tottenham-spiller Kieran Trippier etter kampen.

Det startet allerede etter seks minutter da de fleste trodde at Erik Lamela hadde sendt hjemmelaget i ledelsen. Målet ble imidlertid annullert etter at videobildene ble studert. Verken publikum eller spillere forsto hva dommerne hadde sett, men TV-bildene kunne tyde på at en holding i feltet av tremålsscorer Llorente var årsaken.

Straffekaos

Midtveis i omgangen kom så scoringen Tottenham-fansen ventet på. Sørkoreanske Son Heung-min dro seg inn i feltet og prikkskjøt ballen i hjørnet bak gjestenes keeper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer