Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Videre med 51 plussmål

Larvik-jentene lekte seg til seier igjen.

(Dagbladet.no) Katarina Mostar - Larvik 17-38. Tine Rustad Kristiansen satte scoringsrekord da hun smalt inn 21 fulltreffere i åttendelsfinalen i cupvinnercupen i går.

Larvik vant med 30 mål, og hadde selvfølgelig ingen problemer i returoppgjøret. Også denne kampen ble spilt i Bergslihallen og det bosniske laget var sjanseløse mot de norske serielederne.

LHK-trener Karl Erik Bøhn sa til Dagbladet.no i går at han kom til å la de yngste jentene få mye spilletid i kveld, og de tok vare på tilliten. Anført av toppscorer Sara Breistøl (12 mål) kjørte de over Katarina Mostar og de vant med 21 mål.

Dermed er Larvik klare for kvartfinalen, etter å ha vunnet de to kampene med 51 mål.

Gjerpen-tap

Gjerpen spilte den første kampen mot franske Le Havre åttendelsfinalen i kveld, og tapte med fem mål.

Det er et tøft - men ikke umulig - utgangspunkt foran returkampen i Skienshallen neste helg.

- Det var trøkk i hallen og kjempegøy å spille i dag. Med god stemning og full hall skal vi vinne på hjemmebane, sier Harald Haraldsen i Gjerpen til handball.no.

12 MÅL: Sara Breistøl klarte ikke kopiere Tine R. Kristiansens 21-målsshow - men hun prikket inn 12 fulltreffere. Arkivfoto: EIRIK HELLAND URKE
12 MÅL: Sara Breistøl klarte ikke kopiere Tine R. Kristiansens 21-målsshow - men hun prikket inn 12 fulltreffere. Arkivfoto: EIRIK HELLAND URKE Vis mer

Gjerpen åpnet veldig bra og ledet med ett mål til pause. Målvakt Pernille Fisker spilte i verdensklasse og reddet over 50 prosent av skuddene.

Etter hvilen var det nesten bråstopp - og de puttet bare sju mål. Det var helt jevnt til det gjensto ti minutter, men så traff de franske jentene på alle forsøk - samtidig som Gjerpen ikke fikk det til i angrep.

Anne Kjersti Suvdal og Raja Toumi ble Gjerpens toppscorere med seks mål hver.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media