Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Videre på walkover

Tottenham kom til åttendedels-finalen i UEFA-cupen uten å spille!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): London-laget fikk en hyggelig beskjed fra UEFA i dag, da det europeiske fotballforbundet bekreftet at Feyenoord er kastet ut av UEFA-cupen.

Det nederlandske laget får straffen på grunn av tilskuertrøbbel tidligere i sesongen, da laget møtte Nancy. Tottenham skulle møte dem i neste runde, men kan nå i ro og make vente på at de andre lagene følger dem til åttendedelsfinalen.

- Den engelske Premier League-klubben har fått vite av UEFA at de automatisk er videre til åttendedelsfinalen, der de vil møte vinneren av kampen mellom SC Braga og Parma FC, sier en pressemelding fra det europeiske fotballforbundet.

Feyenoord ble først kun ilagt en bot av UEFA, før forbundet anket dommen fra sin egen domstol. Hvis nederlenderne skal ha noe håp om å komme inn igjen i det gode selskap, må laget nå anke saken til det internasjonale sportstribunalet.

KAN JUBLE:Tottenham klarte bare uavgjort mot Arsenals reserver i Ligacupen på onsdag, men i dag kan klubben juble for avansement i UEFA-cupen. Foto: SCANPIX
KAN JUBLE:Tottenham klarte bare uavgjort mot Arsenals reserver i Ligacupen på onsdag, men i dag kan klubben juble for avansement i UEFA-cupen. Foto: SCANPIX Vis mer
image: Videre på walkover

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!