Vidic kan følge Ronaldo sørover

United-rykter om både kjøp og salg.

PÅ ÅRETS LAG I PREMIER LEAGUE: Nemanja Vidic, her for Serbia mot Østerrike, kobles til Barcelona i dag. Foto: AP/Darko Vojinovic
PÅ ÅRETS LAG I PREMIER LEAGUE: Nemanja Vidic, her for Serbia mot Østerrike, kobles til Barcelona i dag. Foto: AP/Darko Vojinovic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Med 824 millioner kroner i klubbkassa etter salget av Cristiano Ronaldo skulle man tro Manchester United ikke selger stjernespillere på en god stund.

Nå kan likevel Nemanja Vidic forsvinne fra klubben. Den knallsterke midtstopperen ønsker seg sørover i Europa, skriver The Times i dag.

Årsaken er Vidic' kone Ana som ikke trives i Manchester, på grunn av det relativt kjølige britiske klimaet.Ifølge avisa er Barcelona interesserte i Serbia-stopperen, og er villige til å betale omlag 260 millioner kroner dersom 27-åringen får gå fra Manchester tre år før kontrakten utløper. Også Real Madrid kan være kjøpsvillige igjen.

Tevez borte? I tillegg står fortsatt United i fare for å miste publikumsyndlingen Carlos Tevez. Argentineren har vært innleid til Old Trafford de to siste sesongene, og hvis Alex Ferguson vil kjøpe spissen fra investeringsselskapet MSI er han ikke alene.

Byrival City står først i køen, sammen med United, Liverpool og Chelsea.Tevez har allerede tatt farvel med fansen, og det er usikkert om han fristes til nye sesonger i United etter å ha blitt benket i en rekke storkamper i Uniteds ligagullsesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer