Vidic kan miste kampen mot Barca

- På sykehus i natt.

(Dagbladet.no): Det meldes om usikkerhet rundt United-stopper Nemanja Vidic foran kveldens Champions League-semi mot Barcelona i kveld.

Serberen gikk glipp av treningen på Camp Nou i går. Rapporter i engelske og spanske medier sier at han ble kjørt til sykehus i går kveld på grunn av et mageonde.

Ifølge Manchester Evening News skal han ha blitt liggende til overvåkning natta over på sykehus.

Manchester Uniteds offisielle nettsted har i dag publisert et intervju med Vidic der han snakker om jobben han skal gjøre i kveld. Men i innledningen til artikkelen er det tatt forbeholdet «dersom han er frisk til å spille» - uten at fraværet fra trening er forklart nærmere.

Vidic ble kneskadd i bortemøtet med Roma i kvartfinalen, men var tilbake i spill mot Blackburn sist helg.

Det er også usikkert om Wes Brown kan spille. Han jogget mens resten av laget, altså bortsett fra Vidic, trente en times tid på Camp Nou i går.

• Følg kampen direkte på live.dagbladet.no kl. 20.45!

BLE SJUK: Nemanja Vidic var spillernes representant sammen med manager Alex Ferguson på pressekonferansen i går. Seinere på kvelden ble stopperen kjørt på sjukehus med mageproblemer. Det er uklart om han kan spille i kveld. Foto: Toni Garriga, EPA/Scanpix
BLE SJUK: Nemanja Vidic var spillernes representant sammen med manager Alex Ferguson på pressekonferansen i går. Seinere på kvelden ble stopperen kjørt på sjukehus med mageproblemer. Det er uklart om han kan spille i kveld. Foto: Toni Garriga, EPA/Scanpix Vis mer
Vidic kan miste kampen mot Barca