BENKES: Nemanja Vidic starter på benken i sin siste hjemmekamp på Old Trafford i kveld. På benken sitter også Robin van Persie. Foto:  Andrew Yates, AFP / NTB Scanpix
BENKES: Nemanja Vidic starter på benken i sin siste hjemmekamp på Old Trafford i kveld. På benken sitter også Robin van Persie. Foto: Andrew Yates, AFP / NTB ScanpixVis mer

Vidic på benken i sin siste kamp på Old Trafford

Giggs slipper til to debutanter i kveld.

• Følg Manchester United - Hull direkte klokka 20.45!

(Dagbladet): Det er ventet endringer i Mancehster United-troppen når Louis van Gaal etter all sansynlighet overtar ledelsen i klubben foran neste sesong.

En av endringene som er helt sikker, er at klubbens kaptein Nemanja Vidic skal spille for italienske Inter.

Og i det som blir hans siste kamp på Old Trafford, hjemme mot Hull i kveld, starter serberen på benken. Det opplyste United via sin egen Twitter-profil i kveld.

På benken sitter også manager Ryan Giggs. Og da altså ikke bare som manager, men som potensiell innbytter. Det kan også være den siste hjemmekampen for Giggs, som har vært i klubben siden han var tenåring. Han har foreløpig ikke bestemt seg for om han fortsetter neste sesong.

En annen som kan være ferdig i klubben, er stopperveteranen Rio Ferdinand. Han er ikke i troppen i det hele tatt i kveld.

20-åringen Tom Lawrence og 18-åringen James Wilson får begge debuten sin i kveld.

Uniteds startellever: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Büttner, Carrick, Fellaini, Kagawa, Januzaj, Lawrence, Wilson.

På benken: Amos, Vidic, M. Keane, Mata, Giggs, Young, van Persie.