Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vidic tilbake mot Arsenal

- Sesongens største kamp, mener Alex Ferguson.

SAVNET: Manchester United og Alex Ferguson kan glede seg over at Nemanja Vidic trolig er i stand til å erstatte Rio Ferdinand i midtforsvaret mot Arsenal i helga.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
SAVNET: Manchester United og Alex Ferguson kan glede seg over at Nemanja Vidic trolig er i stand til å erstatte Rio Ferdinand i midtforsvaret mot Arsenal i helga.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Med Rio Ferdinand suspendert, er det en gladmelding til fansen som kommer fra Alex Ferguson to dager før gigantmøtet med Arsenal: Nemanja Vidic er med i troppen som reiser til Emirates.

Ifølge Manchester Uniteds offisielle hjemmesider vil serberen trolig starte kampen, etter å ha mistet seks på rad på grunn av en nerveskade i høyrebeinet.

Gode nyheter, spesielt ettersom Alex Ferguson mener kampen mot Arsenal er særdeles viktig.

- Med tanke på hvordan ligaen har utviklet seg, er dette sesongens største kamp i mine øyne, sier skotten.

- Arsenals seiersrekke har forandret serien på en utrolig måte. Nå virker det som om det laget som klarer å være mest stabilt vil vinne ligaen, mener United-manageren.

Rio Ferdinand er altså ute, men ellers mener Ferguson han kan velge fra en skadefri tropp.

- Alle kom seg gjennom onsdagens kamp (mot City), og det er bra nytt. Vi kommer selvfølgelig til å savne Rio, men bortsett fra det er alle spilleklare, sier han.

Arsenal på sin side har fått oppløftende opplysninger som tyder på at Thomas Vermaelen likevel kan spille i midtforsvaret på den andre siden av Emirates-matta.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!