Vidic trygler United-fansen om ny sang

- Ingen har dødd av taklingene.

(Dagbladet.no): Nemanja Vidic har blitt en supporterfavoritt på Old Trafford, elsket av United-fansen for sin kompromissløse spillestil og sitt røffe utseende.

Som vår egen Ole Gunnar Solskjær vet godt, sånn kjærlighet blir det selvfølgelig egen sang av. Men Vidic selv er ikke så veldig fornøyd med teksten supporterne har laget til hyllesten han hører runge på tribunene i Manchester.

- Når fansen synger navnet ditt bør du bli glad, men den sangen de har om meg for øyeblikket inneholder noen veldig sterke ord, sier Vidic, ifølge Sunday Mirror.

Vidic-sangen går etter melodien til den italienske crooner-klassikeren «Volare», og advarer motstandernes spisser med blant annet den fritt oversatte tekstlinja: «Han kommer f** meg til å drepe dere.»

- De nevner noe om å drepe folk. Kanskje er det på grunn av landet jeg kommer fra, og hva som har skjedd der tidligere. Men kanskje er det litt drøyt å synge, for jeg ser ikke meg selv som en så hard spiller, sier midtstopperen fra Serbia.

Nytt tøft møte med Drogba

Onsdag er det klart for vårens virkelige store finaleeventyr, når Manchester United og Chelsea møtes til kamp om mesterligatrofeet i Moskva.

Da er det igjen Didier Drogba som får advarselen fra de rødes supportere, men det spørs om ivorianeren lar seg skremme.

KNOKKELSTOPPER: En blødende Nemanja Vidic måtte bytte ut etter en duell med Didier Drogba på Stamford Bridge i april. Onsdag smeller det igjen. Foto: AFP/SCANPIX
KNOKKELSTOPPER: En blødende Nemanja Vidic måtte bytte ut etter en duell med Didier Drogba på Stamford Bridge i april. Onsdag smeller det igjen. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Forrige gang de to møttes var det Vidic som måtte blødende i garderoben etter et ublidt møte med ivorianerens kne.

- Jeg vet ikke om han prøvde å sparke meg i ansiktet eller om jeg dukket for raskt med hodet. Kunne det vært unngått? Det må du spørre ham om, men han unnskyldte seg ikke, sier Vidic om den situasjonen.

Liker serbisk musikk og Manchester-mat

Onsdag kveld kan det smelle igjen, men uten at Nemanja Vidic har planer om å ta livet av noen, uansett hva fansen synger.

- Jeg er forsvarer. Det er jobben min å være aggressiv på banen, men utenfor er jeg som alle andre. Jeg liker å være sammen med familien min, høre på serbisk musikk og spise ute i Manchester, sier Vidic, og fastslår:

- Ingen har dødd på banen på grunn av taklinger.

Vidic trygler United-fansen om ny sang
NØKKELDUELL: Didier Drogba må stoppes dersom Vidic og United skal kunne feire Mesterliga- og Premier League-dobbel denne sesongen.