<strong>FAVORITT:</strong> Ryoyu Kobayashi har 13 verdenscupseire denne sesongen, vant Hoppuka sammenlagt, og er naturligvis den største favoritten foran VM i Seefeld.Foto: Christof STACHE / AFP
FAVORITT: Ryoyu Kobayashi har 13 verdenscupseire denne sesongen, vant Hoppuka sammenlagt, og er naturligvis den største favoritten foran VM i Seefeld.Foto: Christof STACHE / AFP Vis mer

Vidunderet Kobayashi forbløffer hoppverdenen

- Jeg har aldri sett noen hoppe som ham, sier Kenneth Gangnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har rett og slett vært en suveren verdensener i hoppsirkuset i år.

Han heter Ryoyu Kobayashi, er 22 år og fra Japan. Kobayashi har 13 verdenscupseire denne sesongen, vant Hoppuka sammenlagt, og er naturligvis da den største favoritten foran VM i Seefeld.

Ifølge ordboka betyr Kobayashi «den utlimate mester», dog referert til en japansk konkurranse i pølsespising. Men vi forholder oss likevel til det første.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer