Vieira: - Det fantes to versjoner av meg - én på banen og én utenfor

Patrick Vieira (39) har fått sine første jobb som hovedtrener. For å lykkes trenger han lidenskapen som gjorde ham til en legende som spiller.

OMVELTNING:  Patrick Vieira sier han ikke var skapt for å bli trener, men jo mer erfaring, jo mer likte han det. Foto: Sharon Lotham
OMVELTNING: Patrick Vieira sier han ikke var skapt for å bli trener, men jo mer erfaring, jo mer likte han det. Foto: Sharon Lotham Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Han går kanskje hvileløst frem og tilbake på sidelinja i stedet for å herje med motstandernes midtbane, men Patrick Vieira har ikke mistet drivkraften som gjorde franskmannen til en av de beste spillerne i Premier Leagues historie.

Den tidligere Arsenal-kapteinen hadde ikke forestilt seg å bli trener, men da Manchester City ga ham trenermuligheten Arsène Wenger aldri ga ham, gikk det bare én vei: Fremover ... og vestover. The Big Apple.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer