Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vieira: - Vi må vinne cupen

Patrick Vieira er redd Arsenals framtid bestemmes av FA-cupfinalen i morgen.

Ligamesterskapet gikk tapt i april. Et nytt tap i FA-cupfinalen i Cardiff mot Southampton betyr en troféløs sesong. Akkurat som for to år siden.

- Vi er i en avgjørende fase i Arsenals utvikling. Mønsteret er at vi vinner «the double», så vinner vi ingenting, vi vinner «the double» og så vinner vi ingenting? Nei, vi må vinne, vinne og vinne, sier franskmannen ifølge Ananova.

Sjøl er han skadd og spiller ikke i morgen. Han har allerede lagt planene for neste sesong.

- En klubb som Arsenal kan ikke bare vinne, tape, vinne, tape. Og derfor er dette en viktig tid for oss. Jobben til Arsene Wenger er ikke ferdig før Arsenal vinner en dobbel «double med Champions League. Vi skal være på toppen i verdensfotballen sammen med Real Madrid, Juventus, Barcelona og resten, sier Vieira.

Han nevner ikke Manchester United, og tidligere i uka ble 26-åringen sitert på at United vant ligaen med søplefotball. Det avviser han i dag.

- Det er ikke sant at jeg synes Manchester United spilte søppelfotball. Når du spiller i en vanskelig liga er det den beste over 38 kamper som vinner til slutt. Forskjellen er bare at de vant noen kamper uten å spille så bra, sier han.

Han understreker også at han helst ser framtida i Arsenal.

- Kontrakten min går ut i 2004 og jeg vil bli. Klubben vil også ha meg, så det er en god start. Vi får snakke sammen etter cupfinalen.

(Dagbladet.no)

<B>BEST I VERDEN:</B> Det er målet til Patrick Vieira for Arsenal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media