Vieira advarer Arsenal

Får råd fra eks-kapteinen.

(Dagbladet.no:) Patrick Vieira forlot Arsenal i sommer, til fordel for de italienske seriemesterne Juventus. Han kjenner spillerne godt, og kommer nå med følgende råd til klubbens ledelse:

- Hvis du har lyst til å beholde de beste spillerne, må du hente inn noen nye også, sier den tidligere Arsenal-kapteinen til BBC.

Thierry Henry har to år igjen av kontrakten, og har foreløpig ikke sagt noe selv om hva han tenker om framtida.

- Jeg vet han snakker med klubben om en ny kontrakt. For å gjøre det bra i Europa, trenger du gode spillere. Vi hadde et veldig godt lag i Arsenal for noen år siden, men vant likevel ikke noe i Europa, sier Vieira.

Nå frykter han - på gamleklubbens vegne - at Vieira skal forsvinne for å vinne noe utenfor de engelske grensene.

Selv om manager Arsene Wenger er sikker på at Henry vil skrive under på en ny avtale, skal blant annet Barcelona være veldig interessert i franskmannen.

- Jeg er ikke bekymret. Thierry Henry er fornøyd og har vist stort engasjement hos oss. Og pressen nevner Barcelona, vet du hvor mange ganger de har vunnet Europacupen? Mange spillere har gått til dem for å vinne det trofeet, men de har bare vunnet det én gang i historien, sier Wenger til Sky Sports.

FRYKTER FOR ARSENAL: Patrick Vieira dro fra Arsenal i sommer, og gir nå klubben råd om hvordan de skal beholde Thierry Henry. Foto: AP
FRYKTER FOR ARSENAL: Patrick Vieira dro fra Arsenal i sommer, og gir nå klubben råd om hvordan de skal beholde Thierry Henry. Foto: AP Vis mer