- Vieira er dum

Ryan Giggs tar den engelske fotballfeiden enda et steg videre.

I går ble Arsenal-gjengen stemplet som mindre intelligente av sin egen styreformann Peter Hill-Wood ettter slaget på Old Trafford.

I dag heller Manchester United-ving Giggs litt mer salt i såret hos Vieira, som ble utvist for å ha sparket etter Ruud van Nistelrooy.

Seinere skal Arsenal-kapteinen truet med å gå løs på nederlenderen i spillerntunnelen.

- Vieira hadde fått gult kort bare ett minutt før han ble utvist. Han var bare dum, sier Giggs ifølge Daily Mirror.

Waliseren er overrasket over avslutningen på kampen, der fem Arsenal-spillere løp etter van Nistelrooy og ertet ham etter straffemissen.

- Det handlet ikke akkurat om god sporsånd på slutten. Det var ikke slik at Ruud kastet seg for straffen, eller ble dømt for det. Han bare tok straffsparket og misset det.

Giggs fatter heller ikke hvorfor Arsenal-gutta gjorde så mye ut av at de klarte å skaffe seg uavgjort og 0-0.

- Måten Arsenal-spillerne feiret, viser at de var mer enn fornøyd med ett poeng. Du ville aldri sett oss feire en målløs kamp på den måten, sier Giggs.

Det spørs om Arsenal biter seg merke i ertingen fra United-spilleren i dag. Laget har nok med å tenke på den ventede straffen fra det engelske fotballforbundet for å ha brakt sporten i vanry.

Fem spillere ligger an til å få karantene for bataljen, og det kan bety at Arsenal må stille uten sju førstelagsspillere i toppkampen mot Chelsea neste måned.

Patrick Vieira får trolig automatisk to kampers suspensjon for utvisningen søndag, og Sol Campbell er allerede i trøbbel med FA etter sparket i Charity Shield mot Eric Djemba-Djemba.

Han også fra Manchester United - selvfølgelig.

AMPERT ETTERSPILL:</B> Ryan Giggs (t.h) holder fast i Patrick Vieira etter at Arsenal-kapteinen ble vist av banen søndag.