Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vieira ferdig for sesongen

Arsenals Patrick Vieira innrømmer at sesongen kan være over for ham.

Midtbanespilleren måtte forlate banen da Arsenal og Manchester United spilte uavgjort 2-2 onsdag. Det kan bli et hardt slag for «The Gunners» som også mister Sol Campbell i sannsynlige fire kamper etter at han ble utvist i samme kamp.

- Jeg ødela kneet igjen da jeg landet tungt etter en duell. Jeg trenger hvile for å løse dette problemet. Jeg spiller helt sikkert ikke lørdagens kamp mot Middlesbrough, sa Vieira.

Arsenals manager Arshne Wenger er rasende fordi dommer Mark Halsey viste ut Sol Campbell sju minutter for full tid og kaller avgjørelsen en «vits». Campbell satte albuen i Ole Gunnar Solskjær, men hevder at han ikke gjorde det med vilje.

- Det sa jeg både til dommeren og Solskjær etter kampen. Videoen vil vise at jeg ikke gjorde det bevisst, og dommeren sa at han ville granske episoden på nytt, sa Campbell som i det lengste håper at han ikke blir utestengt i så mye som fire kamper.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media