Vieira fristes av Italia

Arsenal-stjerne Patrick Vieira er rasende etter Champions League-exiten og utelukker ikke at han flytter på seg for å få suksess.

Franskmannen er Arsenals dynamo og har tidligere sagt at han aldri reiser tilbake til Italia, der han opplevde sin verste periode som fotballspiller med AC Milan.

Men tapet mot John Carew og Valencia har fått 24-åringen på andre tanker. Først og framst fordi han mener Arsenal ikke er ambisiøse nok.

- Framtida mi er et godt spørsmål. Jeg har en kontrakt med Arsenal fra til 2004, men vi vet alle at alt er mulig i fotball, sier Vieria.

Om Arsenal sier han følgende:

- Uten et lags beste spillere er det umulig å vinne Champions League. At vi mistet Marc Overmars og Manu Petit var et stort feilgrep av klubben. Det var bra business, men en skuffelse for oss. Vi trenger mer kvalitetsspillere.

Hittil har serie A-gigantene Inter Milan og Juventus varslet at de vil være med den dagen Vieria vil selges. I løpet av to dager skal Vieira-agent Marc Roger møte representanter for Inter, skriver Daily Mail.

Kilder i Italia hevder at en avtale blir mer spiselig for Arsenal dersom de får 160 mill. kroner, pluss den nederlandske landslagsspilleren Clarence Seedorf.

Etter Vieiras utbrudd mot London-klubben skal han ha blitt pålagt munnkurv, skriver The Sun. Men han slipper straff for kritikken.

(Dagbladet.no)