Vieira gasset av ranere

Våknet i robbet hus.

(Dagbladet.no): Fotballspillere bor fint og har husene sine fulle av eksklusive gjenstander. Slikt lokker tyver, og ifjor ble Frank Lampard rundstjålet i London.

Patrick Vieira er siste offer.

Like før avreise til Frankrikes VM-treningsleir ble Juventus-stjernen satt ut av spill i sin egen villa i Cannes i Sør-Frankrike, skriver flere britiske aviser i dag.. Ranerne pumpet gass inn i ventilasjonsanlegget og fotballspilleren sluknet.

Dagen etterpå våknet 29-åringen til et tomt hus og en sår hodepine, sammen med kona Cheryl (37) og stedatteren Cheries (17).

Ranerne hadde stjålet smykker og verdigjenstander for millioner av kroner. De frekke innbruddstyvene stakk av i den tidligere Arsenal-kapteinens Mercedes ML500.

Bilen ble funnet forlatt i Nice litt lenger ned på den franske rivieraen dagen etter.

Samme dag reiste Vieira til treningssamlingen med landslaget, litt fattigere og skjelven, men i relativt god form etter en legeundersøkelse.

Hvis det er noen trøst for Vieira, så er han ikke den eneste som er blitt loppet på samme måte. Ranere har utført en rekke gassraid i Frankrike den siste tida.

RANET FØR VM-SAMLING: Patrick Vieira ble oppsøkt og gasset i sitt hjem før avreise til Frankrikes treningsleir. Foto: Scanpix/Ap
RANET FØR VM-SAMLING: Patrick Vieira ble oppsøkt og gasset i sitt hjem før avreise til Frankrikes treningsleir. Foto: Scanpix/Ap Vis mer