- Vieira på vei mot comeback i Arsenal

Hevder Ian Wright.

SNART PÅ SAMME MIDTBANE? Arsenal-legende Ian Wright hevder Patrick Vieira snart vil skrive under for Arsenal igjen. Her i kamp mot Cesc Fabregas som Juventus-spiller. Foto: SCANPIX/AP/Tom Hevezi
SNART PÅ SAMME MIDTBANE? Arsenal-legende Ian Wright hevder Patrick Vieira snart vil skrive under for Arsenal igjen. Her i kamp mot Cesc Fabregas som Juventus-spiller. Foto: SCANPIX/AP/Tom HeveziVis mer

(Dagbladet.no): Arsenal har ikke vunnet noe siden Patrick Vieira forlot klubben etter å ha løftet FA cup-trofeet over hodet i 2005.

Nå kan klubblegenden være på vei tilbake til London, hvertfall om man skal tro en annen Arsenal-legende: Ian Wright.

- Jeg hører om Vieira, på en prestasjonsbasert kontrakt tilbake i Arsenal. Det er det jeg har hørt, og det er det jeg håper på, sa Wright på sitt Talksport-program i går, skriver Daily Mirror.

Inter-midtbanespilleren har vært i flere Premier League-klubbers søkelys den siste tida, Fulham har vist interesse, for ikke å nevne Arsenals største naborival Tottenham.

33-åringen har slitt med skader de siste sesongene, og har spilt lite under José Mourinho i Inter. Likevel skal Arsene Wenger være lysten på å prøve den franske krigeren, og Vieira selv vil være interessert i en Premier League-retur, også med tanke på å få med seg et siste mesterskap med Frankrike i Sør-Afrika.

Arsenal har gjort få innkjøp hittil i overgangsvinduet, og Thomas Vermaelen er foreløpig eneste større navn inn. Samtidig har størrelser som Emmanuel Adebayor og Kolo Touré forlatt klubben.