Vieira varsler fotballkrig

Og Scholes ber de franske gutta holde kjeft.

(Dagbladet.no): Det er store følelser i sving når engelske spillere skal yppe seg mot de regjerende EM-kongene.

Patrick Vieira sier han ikke holder en knott igjen når han skal takle Arsenal-kollega Sol Campbell søndag.

- Selvfølgelig. Alle forsvarer landets farger. Det kommer til å bli krig. Hvis Sol må takle Titi (Thierry Henry), tror du han trekker seg eller tar han lett? Selvsagt ikke, dette er for viktig, sier Vieira til The Independent i dag.

Kampen handler ikke bare om Arsenal-spillere på begge lag. Matchen er også et hissig returmøte mellom Arsenal og Manchester United.

I noen av hovedrollene: Paul Scholes og Robert Pires.

- Jeg leste at Pires regner med å slå oss 3-1. De har ultra-selvtillit, sånn føler de seg. Vel, vi får se. Det som sies før kampen betyr ikke noe, bare det som skjer ute på banen, sier Scholes.

Med andre ord: Hold kjeft!

Han og United slo Arsenal ut av FA-cupen. Men Arsenal vant ligaen uten å tape.

- Jeg må innrømme at alle i United nyter en seier mot Arsenal mer enn noen andre seiere. Selv om dette er en landskamp, tar vi med oss deler av fiendeskapen til kampen, sier Scholes

Han har selskap av United-kollegaene Nicky Butt og Neville-brødrene i England-troppen. For Frankrike stiller Arsenal-stjernene Pires, Vieira og Thierry Henry.

- Begge lag føler de må vinne. England skal gjenerobre sin ære. De vil vise oss at vi spiller i det beste fotballlandet. Og for oss blir det ille å reise tilbake til England hvis vi taper, sier Vieira.

Siste spark er ikke levert.

HISSIG UNITED-SPILLER:</B> Paul Scholes reagerer på selvtilliten i den franske leiren to dager før avspark.
KRIG:</B> Med seg selv, Thierry Henry og Zinedine Zidane på laget, tror Patrick Vieira at fotballkrigen mot England skal vinnes.