Vieri og Crespo på topp

Inter starter med både Christian Vieri og Hernan Crespo på topp. Karadas spiller på RBKs høyrekant. Kampstart:20.45. Dagbladet.no følger Champions League direkte!

Vieri og Crespo er blant verdens mest fryktede angripere, og er både gode langs bakken og i lufta. Dermed kan det bli en tøff oppgave for Rosenborg-forsvarerne. Men Roar Strand slipper å få teknikkeren Alvaro Recoba mot seg på sin høyreback. VM-spilleren fra Uruguay er plassert på benken.

På midtbanen til Inter spiller Stephane Dalmat, Domenico Morfeo, Matias Almeyda og Javier Zanetti. Forsvaret vil bestå av Fabio Cannavaro, Ivan Cordoba, Marci Materazzi og Francesco Coco. I mål står solide Francesco Toldo.

Nils Arne Eggen har valgt å starte med Karadas på høyrekanten i angrep framfor Enerly. Karads' luftstyrke var viktig da Rosenborg kvalifiserte seg til Champions League mot Brøndby, og trønderne håper på reprise i dag. RBKs lag (4-3-3): Arason, Strand, Basma, Hoftun, Saarinen, Olsen, Skammelsrud, Berg, Karadas, Johnsen, Brattbakk.

- Vi må vise dem at det er vi som er hjemmelag. Azar vil gi Frode Johnsen hjelp på topp, og vi håper at mer luftstyrke vil gjøre det lettere for oss å gå i angrep, sier Ola By Rise til TV3.

Temperaturen er om lag 10 grader i lufta. Etter mye regn de siste dagene, er matta bløt. Det kan føre til mange rare situasjoner. Stadion er fullsatt, det betyr drøyt 21.000 tilskuere på Lerkendal.